Email Marketing

E-mail Marketing

Wij creëren e-mail templates op maat om uw doelgroep aan te spreken. Wij kunnen u helpen door reclame te maken van uw producten en/of diensten d.m.v. e-mail campagnes om nieuwe klanten te trekken.

E-mail marketing zorgt voor een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u de beste return on investment. Reik uit naar uw huidige en potentiële klanten en houd ze up-to-date met informatie over uw bedrijf zoals de nieuwste aanbiedingen en nieuwtjes.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail de sleutel is tot succes. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte e-mail marketing campagne is belangrijk voor de naamsbekendheid en het verhogen van de bezoekersaantal.

Onze experts gebruiken bepaalde technieken, strategieën en uitvoeringen. Wij willen maximale betrokkenheid bereiken. Wij kunnen zorgen voor uw volledige e-mail marketing campagne. Beginnend met een template ontwerp en het selecteren van de juiste doelgroep tot aan het rapporteren.

De beste e-mail marketing strategie

Ons team zal de beste strategie toepassen om de juiste doelgroepen aan te trekken en te voldoen aan hun informatiebehoeftes.

E-mail marketing campagnes

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zorgen voor een uitstekend resultaat. Wij brengen uw boodschap tot leven en verhogen de betrokkenheid van uw doelgroep.

E-mail Template ontwerp

Ons team staat klaar om een e-mail template te ontwerpen, bouwen en leveren voor uw bedrijf. De juiste huisstijl en content van de e-mail template zorgt voor een uitstekende communicatie met uw publiek.

Rapportages

Ontvang rapportages over de belangrijkste aspecten van uw campagne, zoals het aantal kliks op uw e-mail en op de geïntegreerde links van uw e-mail campage.

Wij verzorgen alles! Beginnend met op maat gecreëerde inhoud tot end-to-end e-mail campagnes.

E-mail Campagnes

Email Template Design

E-mail Marketing

Social Media Statistieken

Verhoog uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mail marketing diensten. Onze bekroonde formule is een combinatie van strategie, implementatie en tracking.