Het is zover!

Het openen van onze nieuwe vestiging tegenover het station in Apeldoorn heeft ons als team aan het denken gezet. Wie zijn wij? Wat is ons doel? En wat willen wij? Daar kan ik inderdaad direct antwoord op geven, maar kan onze vorige website dat ook? U raad het al, nee.

Na enkele uren overleg, kopjes koffie en uitstekende ideeën zijn we tot het besluit gekomen een nieuwe website en huisstijl te realiseren. Wij zijn trots op het leveren van meeslepende internetoplossingen en dat willen we graag laten zien met het nieuwe project. Een functionele website met antwoorden op al uw vragen, een website die hoog scoort in de Google Rankings en een strak design die bij ons past om het af te maken.

Onze designers zijn direct aan de slag gegaan met het uitwerken van de besproken ideeën. “Het gaat allemaal zo snel, je begint met het designen en uitwerken van de ideëen en ontvangt feedback van je collega’s. Voor je het weet is het design al omgetoverd naar een website, dan begint het echte werk.” vertelt mijn collega Jordy (Grafische vormgever).

Na een periode van hard werken en veel testen heeft ons team de nieuwe website mogen lanceren. Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Neem een kijkje en laat ons weten wat u ervan vind!

MULTIMIND – Wij gaan voor online succes

Full-service internetbureau

Wij willen de manier waarop bedrijven online spreken, luisteren en delen verbeteren.

Offerte aanvragen

ons team staat klaar om online succes te behalen voor uw bedrijf/onderneming. Wij willen u helpen om het online verkeer te verhogen, meer leads te genereren en het maximaliseren van de omzet.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.