Mobile Marketing Services

Mobiele Marketing

Dagelijks ontstaan er nieuwe kanalen en platforms. Smartphones en tablets nemen een flinke voorsprong.

Het aantal smartphone-gebruikers groeit voortdurend. Dat is de reden waarom het bereiken van publiek via dit kanaal niet mag worden genegeerd. Mobiele marketing leidt tot sterkere gebruikerservaringen die verder gaan dan de standaard banner advertentie die gemakkelijk over het hoofd word gezien op een mobiele scherm. Mobiele marketing geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken op elk gewenst moment of locatie.

Mobiele marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden voor interactie met gebruikers op een persoonlijkere niveau. Tegenwoordig kunnen we meer specifiek op een publiek richten. Dus niet alleen volgens leeftijd, geslacht of locatie maar ook de belangen van de gebruiker, mobiele browsegegevens en andere factoren die de mogelijkheid geven om te richten op een specifieke doelsegment.

Als een toonaangevende full-service internetbureau, kunnen wij dankzij de samenwerking van ons team uw gehele mobiele campagne onderhouden. Van strategie overzicht, publiek profileren, campagne ontwerp, de ontwikkeling en het beheer tot aan levering en uitgebreide rapportages.

Betrokkenheid verhogen

Grotere doelgroep

Meer bezoekers

Meer klanten!

Wij bieden een op maat gemaakte mobiele marketing campagne afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Niet te missen voor grote bedrijven - ga mobiel!

Responsive Design

Onze designers zorgen voor een uitstekende ervaring voor alle gebruikers geschikt voor mobiel en tablet.

Doelgericht werken

Onze mobiele campagnes zijn altijd gebaseerd op een nauwkeurige targeting, die we aan de hand van uw eisen en wensen toepassen.

SMS Campagnes

Wij maken gebruik van een cross-channel benadering die verschillende mobiele kanalen, waaronder SMS Campagnes integreert.