Recensies

We zijn erg trots op de service die wij bieden aan onze klanten. In feite zien we een relatie met de klant aanzienlijk meer persoonlijk dan die van de meeste internetbureau's. Onze relaties met klanten beginnen niet om 09:00 en eindigen om 17:00. Onze klanten ontvangen voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening die ze verdienen.
“Altijd gedacht dat websites en internet geen invloed konden hebben op de groei van ons bedrijf. Toch hebben wij een website laten maken bij MULTIMIND en dat had positieve gevolgen. Een website die eindelijk voldoet aan de eisen van deze tijd en goed vindbaar is!”
“Wij hebben een uitgebreide website laten maken bij MULTIMIND met informatie over bezienswaardigheden, overzicht van beschrijvingen, prijzen, veel foto’s en filmpjes, route-informatie, gericht zoeken, gastenwaarderingen en nog veel meer. Het systeem werkt uitstekend en trekt ook enorm veel bezoekers iedere maand, bedankt!”
“Wij zijn superblij met de website. MULTIMIND heeft pracht werk geleverd op een zeer korte termijn. Met een paar ideëen zijn zij direct aan de slag gegaan en kwamen zij ook met goed advies. Een website laten maken bij MULTIMIND is een aanrader!”
“Wij hebben een website laten maken bij MULTIMIND. De invulling en de opmaak die zij hebben verwezenlijkt is absoluut fantastisch en onze wensen zijn met deze website absoluut in vervulling gegaan. Ook de nazorg was uitstekend en daar zijn we zeer content mee. Een fantastisch team! Hulde.”