Local Seach Optimization Services

Webshop laten maken

Wij willen klanten bij webshop laten winkelen

Wilt u een professionele webshop laten maken? dan bent u bij Multimind aan het juiste adres.

Webshop laten maken vanaf € 899,-

  • Webshop geheel in eigen huisstijl
  • Eenvoudig te beheren Nederlandstalig systeem
  • Uitstekende service door Multimind
  • Alle populaire betaalmethoden zoals iDeal & PayPal
  • Gratis integratie van bezoekersaantallen
  • Gratis concurrentie analyse inclusief adviesrapport.

Wij maken professionele webshops voor slechts €899,- met gebruiksvriendelijk CMS systeem. Een professionele webshop laten maken kan zeer snel en u kunt de webshop onderhouden zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. De webshops die wij maken komen met gratis uitleg & handleiding en zijn gemakkelijk te beheren. Bekijk onze webshops. Bij ons kun je een professionele webshop laten maken met Ideal, Paypal en Mollie als betaalmogelijkheden.

Online transacties

Omzetstijging

Verhogen van verkeer

mobiel verkeer

Effective Local SEO Solutions
U kunt door Multimind een webshop laten maken met CMS. Wij bouwen webshops met Wordpress en Magento die fraai worden vormgegeven en goed geoptimaliseerd worden voor goede zoekmachine resultaten. Ook kunnen wij een strategisch plan maken om direct verkeer naar uw website te realiseren. Dat kan door goede resultaten tussen de organische zoekresultaten (onbetaald) en de betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).
Met onze aanpak is uw webshop responsie opgebouwd dit houdt in dat wij rekening houden met bezoekers die komen met verschillende apparaten. Bezoekers met een een ipad of mobiel kunnen nu dus ook eenvoudig en snel winkelen in uw webshop
Effective Web Development Solutions