Complete professionele website laten bouwen: € 499,-

Mogelijkheden
Webdesign & opmaak undefined
Responsive Desktop, Mobiel, Tablet undefined
Website beheersysteem undefined
5 pagina’s gevuld met content*. undefined
Gratis professionele sfeerfoto’s undefined
Zoekmachine instellingen module undefined
Gekoppeld met je social media undefined
Fotoalbum module undefined
Nieuwsoverzicht Module undefined
Bezoekers statistieken undefined
Onbeperkt formulieren undefined

All-in Website Pakket

Wij zijn trots op het leveren van meeslepende, internet en digitale marketing oplossingen. Onze bekroonde oplossingen en ervaringen helpen veel van onze klanten bij het communiceren en vinden van nieuwe klanten via het internet!services-web-design

Werkwijze All-in Website Pakket


Search Engine Optimization

Stap 1 Aanleveren

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvang je een makkelijk aanleverdocument waarin je eenvoudig de teksten voor je website kan invullen. Geen zin of tijd om zelf je teksten te schrijven? Geen probleem. Als extra service kunnen wij je teksten schrijven. Daarnaast vragen we in het document naar je socialmediapagina's, zodat we je website meteen kunnen linken aan je Facebook en Twitter. We leggen precies uit hoe je je logo en fotomateriaal kan aanleveren. Heb je geen foto's? Geen probleem, dan verzorgen wij professioneel fotomateriaal.

Stap 2 Conceptversie

Nadat je je teksten hebt aangeleverd nemen we telefonisch contact met je op om het gewenste design met je te bespreken. Samen met de websitebouwer neem je de designmogelijkheden door en bepaal je samen welk design als uitgangspunt voor je nieuwe website wordt gebruikt. Daarbij kan je uiteraard aangeven wat voor soort foto's en kleuren je in de website wilt terugzien. Met de teksten, het logo en fotomateriaal en jouw input gaat de webbouwer vervolgens aan de slag om de website exact te bouwen zoals je voor ogen hebt.

Social Media Marketing

Stap 3 Controleronde

Uiteraard wil je de website eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten. Daarom ontvang je binnen een week een preview van je nieuwe website. Deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en werking van de functionaliteiten zoals een formulier en het menu uitgebreid testen. Wij zorgen dat je bedrijf opgemerkt word in de digitale wereld. Wij ontwerpen websites op maat en klantgericht. Ons team presenteert, en werkt samen met je tot we definitief het perfecte ontwerp voor je gemaakt hebben.

Stap 4 Onlineversie

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we e-mailadressen voor je in. Alles wordt voor je verzorgd. Wij verhogen de zichtbaarheid en merkwaarde van uw bedrijf. Ons doel is om boven je concurrenten en vrienden te staan.

Stap 5 Zoekmachinevriendelijk

Een eerste indruk is van vitaal belang in de digitale wereld. Daarnaast is onze uitstekende zoekmachinevriendelijkheid de sleutel tot succes in het proces. Gebruikers genieten van het bezoeken van websites die aantrekkelijk en eenvoudig te vinden zijn in de zoekmachines. Laat ons team helpen door uw website een uitstekende eerste indruk, snelheid en toegankelijkheid te geven.

Pay Per Click

Stap 6 Succes

Wij gaan voor online succes. Meer (terugkerende) bezoekers, meer leads en dus ook meer omzet voor jou bedrijf! Wij nemen een alomvattende aanpak bij web development vanaf coderen en mark-up tot aan web design en inhoud. Ons doel is om jou website niet alleen hoog in de zoekmachines te krijgen, maar om de best mogelijke ervaring voor uw bezoekers te ontwikkelen. Wij zorgen voor online succes.

Beheersysteem Wij leveren een CMS (Content Management System) zodat u uw website eenvoudig en effectief kunt beheren.

Onbeperkte Pagina's

Pagina's Je kan zelf onbeperkt aantal pagina's aanmaken wat er op deze pagina's komt te staan mag je helemaal zelf weten.

Blog's Plaatsen

Blog's Zelf kunnen er blog berichten gegenereerd worden deze kun je categoriseren en oneindig aantal categorieën aanmaken.

Foto's

Je kan zelf gemakkelijk foto,s plaatsen stel je hebt geen eigen foto's Geen probleem! Wij bieden wij gratis foto's aan. Ook bewerken we ze indien nodig.

Responsive

Responsive Jouw responsive design website wordt gemaakt met nieuwe mobiele technieken. Dat betekent dat je "gewone website" zich automatisch veranderd naar smartphone of tablet.

Zoekmachine 

SEO professionele SEO diensten die de organische zoekresultaten score drastisch verhogen om de eerste pagina van Google te behalen op basis van uw gewenste zoekwoorden.

Wij maken gebruik van bepaalde strategieën om ook echt resultaten via het internet te genereren

Ons team is gespecialiseerd in webontwikkeling, webdesign, zoekmachine optimalisatie en internet marketing. We hebben een bewezen track record in het verhogen van zoekmachine rankings voor onze klanten. Onze strategieën zijn ontwikkeld om een of meer van de volgende doelstellingen:

Oproep tot actie

Inspireer de juiste doelgroep via sociale netwerken om je website te bezoeken

Gevonden worden

Verschijn hoog in de zoekmachines op de door u gewenste zoekwoorden

Inspireren

De bezoekers van je website inspireren en zorgen dat ze ook klanten worden. Verbluf concurrentie en vrienden. Durf anders te zijn dan de rest.
Wij kunnen u helpen goede resultaten te bereiken door middel van zoekmachine optimalisatie en digitale marketing.
Wij combineren creatieve ideeën met onze ruime ervaring in zoektechnologieën om meetbare resultaten te leveren voor onze klanten.